Er kunnen momenten in het leven zijn of komen, waarop u niet meer alleen uw huishouden kunt verzorgen. Lichamelijke beperkingen door ziekte, handicap of ouderdom kunnen de oorzaak zijn, dat u uw huishouden niet meer voldoende en/of naar eigen tevredenheid kunt doen. NatuurZorg kan u helpen met een vaste en betrouwbare huishoudelijke hulp.

Vaste en betrouwbare huishoudelijke hulp

Als u uw huishouden niet meer goed kunt doen, kunt u een indicatie voor een huishoudelijke hulp aanvragen bij het Zorgloket van uw gemeente, met hulp van NatuurZorg. Na ontvangst van uw aanvraag (met of zonder indicatie) nemen wij direct telefonisch contact met u op. Samen met u overleggen wij hoe vaak en wanneer de huishoudelijke hulp bij u thuis komt. Ook kunt u aangeven welke huishoudelijke werkzaamheden de hulp voor u doet en welke u zelf wilt blijven doen. De huishoudelijke werkzaamheden die de hulp voor u of samen met u kan uitvoeren zijn:

  • stofzuigen, dweilen en afstoffen
  • het wassen en strijken van uw was
  • (samen) uw kleine boodschappen doen
  • dagelijkse organisatie van uw huishouden
  • (samen) uw maaltijden klaarmaken
  • indien nodig opvang van uw kinderen

NatuurZorg probeert zoveel mogelijk dezelfde huishoudelijke hulp of hulpen bij u thuis in te zetten. Natuurlijk kan het voorkomen dat u tijdens de vakantieperiode of ziekte van uw vaste hulp een andere hulp krijgt. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken. Wij regelen dat voor u!

 

 

Groep
Begeleiding

MEER INFORMATIE

Individueel
begeleiding

MEER INFORMATIE

Huishoudelijke
Verzorging

MEER INFORMATIE

Persoonlijke
Verzorging

MEER INFORMATIE